fbpx

Ik vind het geweldig om jou te coachen. Ik krijg een enorme boost van het ontdekken van de antwoorden die al lang in jou zitten. Door mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk om je zo snel en zo concreet mogelijk verder te helpen. 

 

 

Carrière coaching

Je werk kan een enorme impact hebben op jouw fysieke en mentale gezondheid. De vraag die ik het meest krijg is: “Wat wil ik nou?”. Je bent er in ieder geval achter dat je in je huidige situatie niet op je plek zit. Maar misschien heb je nog geen idee wat dan wél, of heb je zoveel ideeën dat je niet weet waar je moet beginnen.

Het is in ieder geval belangrijk om niet te lang te wachten met actie ondernemen. Het blijven werken in een situatie die veel energie van je kost en weinig energie oplevert, zal je namelijk alleen maar steeds meer vermoeien. Je wil juist werk vinden waar je weer plezier, voldoening en energie van krijgt!

Samen zorgen we dat we de rode draad weer terugvinden. We staan stil bij jou, wie jij bent, wat jouw talenten zijn, wat je belangrijk vindt, en vooral waar jij wild van wordt! Ik vind het geweldig om je te helpen om jouw ambities concreet te maken. 

 

Life coaching

Er kunnen ook dingen in je leven spelen naast werk, waar je nou eindelijk eens wat mee wil doen. Dit kan te maken hebben met je levensstijl, thuissituatie, gezinsleven, relaties, traumatische gebeurtenissen of andere zaken. Niets is te gek voor mij. 

Wanneer ga je nou ergens mee naar een coach en wanneer niet? Dat bepaal jij helemaal zelf. Ik begrijp heel goed dat je graag dingen zelf wil doen, en liever niemand nodig hebt. Misschien uit trots, schaamte of omdat je denkt dat ik het niet zal begrijpen. Toch blijkt vaak, dat het enorm kan opluchten om wél erover te praten. Hoe lekker zou het zijn om een nieuwe stap te zetten?

Ik vind het belangrijk om niet te veel te blijven hangen in het verleden, maar om ons meer te richten op nu. Wat belemmert je op dit moment? Is dat iets uit het verleden, dan kunnen we het er natuurlijk wel over hebben. Maar óók altijd met het oog op de toekomst: wat zou je dan graag willen? Daar kunnen we mee aan de slag.

Hoe werkt het?

Meer praktische informatie over mijn manier van aanpak?

Meer over online coaching

Online coaching door middel van whatsapp

Meer over de Quarterlife Crisis

Benieuwd wat dit is en hoe ik hierbij kan helpen?

15 + 12 =

Eerstvolgende Goalscafé

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Goalscafé

Krijg meer handvaten om erachter te komen wat je wil. In het Goalscafé ga je in één avond in groepjes deelnemers en een coach in gesprek.