Cursussen 

Online Cursus Burnout Krachten (4 weken)

In 4 weken leer jij jouw richting te bepalen en jouw belemmeringen uitzoeken en overwinnen. Na de cursus zul je veel meer rust en richting hebben. Je laat je overspannenheid los en je zult je eindelijk weer jezelf voelen!

Online Cursus Richting Bepalen (3 dagen)

In 3 dagen leer jij welke richting jij op wilt en hoe je daar komt. Na de cursus zul je zelf bewuste keuzes maken en word je niet meer geleefd door de keuzes van anderen. Je staat sterk in je schoenen en je weet wat je wilt en hoe je dat moet bereiken!

Online Cursus Omgaan met Belemmerende Gedachtes (4 dagen)

In 4 dagen leer jij jouw belemmerende gedachten herkennen en hoe je deze patronen kunt doorbreken. Na de cursus zul je in staat zijn om jouw patronen te doorbreken en je los te maken van je gedachten. Je laat je belemmerende zelfbeeld los en hebt meer zelfvertrouwen!

Online Cursus Grenzen Aangeven (3 dagen)

In 3 dagen leer jij waar je grenzen liggen en wat jou belemmert om naar je grenzen te luisteren. Na de cursus weet je waar jouw grenzen liggen en hoe je jouw grenzen effectief communiceert naar anderen. Je staat sterker in je schoenen en je creëert meer duidelijkheid in jouw leven!

Reviews

“Het was één grote ontdekkingsreis… Jij doet in ieder geval mooi werk. Bedankt daarvoor! Het zijn net weer die kleine punten waar ik weer verder mee kan en die mij wakker schudden.”

“Het stukje accepteren is zo lastig. Toen zag ik in jouw story wat voorbij komen, ik heb het meteen opgevolgd. Pfff, geeft lucht. Ik ga vandaag voor mezelf een planning maken en in de zon een boek lezen.”

“Tesse zet je aan het denken over de keuzes die je maakt en mogelijkheden die er nu al zijn om wat te veranderen. Ik heb het idee dat alles bespreekbaar is. De cursus heeft mij geholpen met het accepteren van de burn-out.”

Heb je nog steeds vragen?

× Stuur mij een appje!