fbpx

In het Goalscafe kom je een stap dichterbij je droombaan in 1 avond. Stop met dat eindeloze getwijfel, en kom knopen doorhakken.3 rondes

Ronde 1: Talent

Ben jij zeker van jezelf? Weet jij wat je te geven hebt? Om een stevige basis te zetten voor jouw zoektocht sta je eerst stil bij je competenties.

Ronde 2: Droom

Wat is nou je grootste passie? En wat vind jij belangrijk? Laat je verstand even los en bepaal jouw droombaan. We kijken niet alleen naar de inhoud, maar ook naar de vorm van dit werk.

Ronde 3: Eerste stap

Maak nu van je droom een plan. Bekijk hoeveel afstand er zit tussen je huidige situatie en je droomleven. Onderzoek welke verschillende tussenstappen er zijn, en plan je eerste stap in.

Spreek verschillende coaches

In elk groepje zit er een coach die je gaat helpen om tot antwoorden te komen. In elke ronde wissel je van tafel en spreek je dus een andere coach. Klikt het met een specifieke coach? Dan kun je tijdens of na deze avond ook 1-op-1 coaching aanvragen met de coach van jouw voorkeur.

Je bent niet alleen

Door in een groep van een paar deelnemers bij elkaar te zitten hoor je ook elkaars verhalen. Eén van de belangrijkste dingen die ik tijdens het reizen heb geleerd is hoe fijn het is om je onderdeel van een geheel te voelen. Zodat je doorhebt dat je niet de enige bent die vast loopt, en je bent ook niet de enige die overspannen thuis heeft gezeten.

Vind de persoon met de juiste connecties door middel van ‘Levend LinkedIn’, doe verrassende oefeningen en sluit af met een lekker borreltje.

Het eerstvolgende Goalscafé vindt plaats op 7 november in Utrecht. 

Door de intieme setting in mijn woonkamer, creeer ik een ontspannen sfeer en heeft iedereen een relaxte avond. Dit betekent ook dat er maar 12 plekken per avond beschikbaar zijn.