Goalscafe

Goalscafe is een plek waar coaches en deelnemers samenkomen zodat jij erachter kan komen wat het nou is dat je wíl. Het maakt niet uit of dit nou gaat om je carrière, relatie, reisplannen of andere levenszaken. Het is fijn om een focus te hebben. En heel belangrijk: om stappen te zetten richting jouw doel.

We maken het allemaal mee

Ik heb tijdens mijn verschillende reizen gemerkt hoe in sommige culturen er een groot gevoel is van samenzijn en zo’n ‘community’ gun ik iedereen. In het Goalscafe spreek je daarom niet alleen verschillende coaches, maar ook deelnemers die net als jij op zoek zijn.

Laat je inspireren door andere deelnemers

Pas als we onze verhalen met elkaar gaan delen, merken we namelijk dat we veel vaker in hetzelfde schuitje zitten dan we doorhebben. Het is een heel vervelend gevoel om te denken dat je alleen bent. We hebben allemaal twijfels en onzekerheden. Over de toekomst en over jezelf. De verhalen van anderen zullen je inspireren.

Spreek verschillende coaches

In ons Goalscafé zit aan iedere tafel een coach en meerdere deelnemers. We werken met 3 verschillende rondes met een eigen thema, waarbij je ook steeds een andere coach spreekt. Zo kun je spreken met mensen die vanuit verschillende invalshoeken met jou in gesprek gaan. En wie weet, klikt het enorm met een specifieke coach? Dan kun je daar altijd mee in contact blijven.

Heb een super leuke avond

Deze avond is ook gewoon een feestje. Je zult stilstaan bij je kwaliteiten, je dromen, je zult anderen spreken, een drankje drinken en opgepept worden door onze motivational speaker. We helpen elkaar verder in een ‘Levend LinkedIn’ en sluiten Goalscafe met een borrel. Saai wordt het in ieder geval niet!

Het eerstvolgende Goalscafé vindt plaats op 25 september in Utrecht.

Koop je ticket voor Goalscafe hier  of check het event ->  fb .