fbpx

In het Goalscafe kom je erachter wat je nou eigenlijk wíl. Het maakt niet uit of dit nou gaat om je carrière, relatie, reisplannen of andere levenszaken. Het gaat erom dat je stopt met dat eindeloze getwijfel over hoe jij je tijd wil indelen, en gewoon die stap zet naar een (nog) gelukkiger leven.

 

 

 

3 rondes

 

In 3 rondes ga jij op zoek naar wat je wil. We beginnen bij de basis van alles: jij zelf. Wie ben jij, waar ben jij goed in? Oftewel, de 1e ronde zoomen we in op jouw kwaliteiten. Deze zullen je richting geven en kun je daarnaast inzetten om erachter te komen wat jij wil. In de 2e ronde word je uitgedaagd om je verstand los te laten en je gevoel te laten spreken, je schetst je eigen droom. De 3e ronde gebruiken we om je ideeën concreet te maken. Welke stap ga jij zetten? Hoe ga jij je kwaliteiten gebruiken om dichterbij je droom te komen, en wanneer ga je dit doen?

 

 

Spreek verschillende coaches

 

In elk groepje zit er een coach die je gaat helpen om tot antwoorden te komen. In elke ronde spreek je bovendien een andere coach. Elke coach heeft natuurlijk zijn eigen stijl en zal vanuit een andere invalshoek met jou in gesprek gaan. Klikt het met een specifieke coach? Dan kun je tijdens of na deze avond ook 1-op-1 coaching aanvragen met de coach van jouw voorkeur.

 

Je bent echt niet de enige

 

Door in een groep van een paar deelnemers bij elkaar te zitten hoor je ook elkaars verhalen. Ik ben echt een reisfanaat en één van de belangrijkste dingen die ik tijdens het reizen heb geleerd is hoe fijn het is om dingen met elkaar te delen, om je onderdeel van een geheel te voelen. Zodat je doorhebt dat je niet de enige bent die vastzit. In het Goalscafe is iedereen ergens naar op zoek, net als jij.

 

Wat nog meer?

 

Word geïnspireerd door een motivational speaker, vind de persoon met de juiste connecties door middel van ‘Levend LinkedIn’, doe verrassende oefeningen en sluit af met een lekker borreltje.

  

Ik vond het een goed gevulde avond met leuke coaches, maar ook leuke deelnemers. Iedereen deed actief mee. 

Het is fijn om je dromen te kunnen ontdekken tussen mensen die ook niet weten/wisten wat hun dromen zijn. De begeleiding en de opdrachten hierbij waren top. 

Ik vond het het leuk dat het intiem en persoonlijk was, en er aandacht was voor iedereens verhaal.

Ik heb vooral inzicht gekregen in wat of wie je belemmerende factor is. Het ontmoeten van eensgestemden was ook erg leuk. Hou die positieve energie vast, ik krijg direct zin om actie te ondernemen!

Wat me aansprak was de vraag hoe je kwaliteiten kunnen bijdragen aan je zoekproces. Ook de toegankelijkheid, open sfeer en kaartjes op het einde vond ik erg leuk.

Eerstvolgende Goalscafé

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)