Hoe werkt het?

Verandering begint bij de keuze: “Zo wil het niet meer”. Yes! Hoe wil je het wel? En welk stapje kun je nu zetten om daar te komen? Het is belangrijk om daar achter te komen. We hebben steeds contact via whatsapp! Hoe werkt het verder? Ik vertel je wat we precies gaan doen!

Stap 1: Kennismaken

Jij belt/mailt/DM’t mij dat je graag wil kennismaken. Leuk! Ik vertel je wat meer over wat je van mij kunt verwachten en je kunt mij vragen stellen als je die hebt. Ik ben ook heel benieuwd naar wie jij bent! Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Waar word jij enthousiast van? Wat wil je bereiken? Ik sluit mijn coaching graag aan op wat voor jóu specifiek werkt. Heb je er zin in? Kies zelf uit een van de pakketten, of vraag me om advies.

Stap 2: Doel duidelijk krijgen

Een pakket gekozen? Dan gaan we verder via whatsapp! Ik stuur je het nummer en we plannen ons doelgesprek. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat de reden is dat je contact hebt gezocht. Wat wil je precies bereiken? Het is belangrijk om je doel zo duidelijk mogelijk te krijgen, zodat we later ook makkelijk kunnen controleren of je doel behaald is. Dat is heel belangrijk voor ons allebei. Ik weet dan of ik je goed heb geholpen, jij weet of het je is gelukt! Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Stap 3: De eerste stap richting je doel

We weten nu tot in de puntjes wat ons doel is. Mooi! Afhankelijk van je pakket, plannen we onze afspraken 1 of 2 keer per week in. Wat is het allereerste stapje dat je daar nu al voor kunt zetten? Misschien lijkt je doel nog heel ver weg, maar de éérste stap brengt je in beweging. Laten we die dan zo snel mogelijk zetten! Ik maak het je echt niet te moeilijk. We bedenken samen een stap die je zonder al te veel moeite nu al kunt zetten.

Stap 4: Een persoonlijk plan

Nadat je de eerste stap hebt gezet, spreken we elkaar weer via whatsapp op het afgesproken tijdstip. Hoe is het gegaan? Wat ging er goed? Wat kunnen we hiervan leren? Zo bedenken we stap 2, 3, 4, enzovoort. We maken dus samen een persoonlijk plan waar jij gemotiveerd van wordt. Ja, het is serieus wat we doen, máár het mag ook leuk zijn! Hoe vaker jij je doel behaalt, hoe gemotiveerder je zult zijn. Zo kun je alles aan, als de stap maar precies groot genoeg is!

Stap 5: Even pauze: hoe gaat het?

Halverwege je pakket nemen we de tijd om te bespreken hoe je het vindt gaan. Wat vind jij van ons contact? Wat vind je van je vooruitgang? We kijken even terug naar het doel dat je in het begin had bedacht. Is dit nog steeds je doel? Hoe ver ben je nu? Zijn er dingen die we anders kunnen aanpakken vanaf nu? Dat kan je me natuurlijk tussendoor ook vertellen, maar nu staan we er echt even bij stil.

Stap 6: De laatste stap!

Je allerlaatste stap is gezet! Is het gelukt? We blikken terug naar ons allereerste contact. Wat is er allemaal gebeurd? Wat heb je geleerd? Wat vond je er van? Hoe vond je mijn aanpak? We nemen rustig de tijd om dit allemaal te bespreken. Heb je een beloning voor jezelf bedacht, bij het behalen van je doel? Ga het vieren!

Stap 7: Wat nu?

Je kunt nu zelf verder. Je weet nu ook hoe je je volgende uitdaging kunt aanpakken! Wil je voor de zekerheid nog een afspraak inplannen? Gewoon om weer even de tijd voor jezelf te nemen? Geen probleem. Geef het aan, en we regelen het.

 

Yes, ik meld me aan!   –   Bekijk de pakketten.

Meer over whatsapp coaching.

Of wil je liever eerst een keer kennismaken in het Goalscafe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *