fbpx

Hoe werkt het?

Stap 1: Gratis kennismakingsgesprek

Voor succesvolle coaching is het belangrijk dat er een klik is. Daarom bied ik altijd een gratis kennismakingsgesprek aan.

Stap 2: Tikkie

Ben je enthousiast, dan stuur ik je een betaallink (tikkie) voor het aantal afgesproken sessies. Zodra de betaling binnen is, neem ik contact op om je coachingsessies in te plannen.

Stap 3: Start coaching

De coaching vindt plaats op een plek naar jouw keuze (in Nederland) of in Het Coachhuis, aan Utrecht Centraal Station.

Stap 3: Evaluatie

Aan het einde van je traject, evalueren we de coaching. Ben je tevreden met je voortgang? Ga het vieren! Wil je nog wat extra sessies? Geen probleem. Ik stuur je opnieuw een linkje en we plannen het in.

De drie fases van een burn-out

Een burn-out kun je grofweg verdelen in drie fases. Hoe lang je in elke fase zit, is onder andere afhankelijk van de ernst van je burn-out, maar ook van de oorzaken van je burn-out en de steun die jij ervaart van de mensen om je heen. Herstellen van een burn-out Om zo...

Ben ik overspannen of heb ik een burn-out?

De termen burn-out en overspannen worden soms door elkaar gebruikt. Bij beiden horen dezelfde soort klachten, zoals slecht slapen, vermoeidheid, prikkelbaar zijn, niet tegen drukte of lawaai kunnen, en een slechtere concentratie. Het verschil zit vooral in de duur:...

Het verschil tussen klagen en delen

Ik zag het toevallig net voorbij komen op Social Media, een post in de trant van “stop met klagen en doe er wat aan”. Dit triggerde mij. Aan de ene kant vind ik dat klagen je weinig oplevert. Ik hou er zelf niet van om het idee te hebben dat ik klaag, en ik hou er ook...

Kan je goed bluffen, dan kan je goed carrière maken.

Mijn hele schoolcarrière ben ik fluitend doorgegaan. Onderuit gezakt in de les, maar 8en op mijn rapport. Maar in mijn carrière merk ik dat het anders gaat. In een vergadering zitten zonder notitieblokje en goede klantbeoordelingen krijgen kost me nu ineens de kop....

Hoe ik deze week werd gedwongen om knopen door te hakken

Ik begon me echt aan mezelf te irriteren, omdat ik al maanden liep te verkondigen dat ‘ik eigenlijk meer wil gaan sporten‘, en ‘ik een andere baan ga zoeken‘... Terwijl ik nog steeds niet had gekozen welke sport ik dan ging doen of op welke baan ik dan moest...

Vast contract of einde contract? Ik hoorde het deze week…

Mijn teamleider roept mij bij zich, en met enige spanning loop ik achter haar aan. Ze moet me óf een vast contract bieden, óf ik heb over 1,5 maand geen werk meer. Het duurde me al iets te lang dus ik ben maar vast begonnen met rondkijken, en ik merkte dat ik...

Werkplezier: Hoe Beyonce mij leerde dat werk leuk is

Beyonce is mijn held. Ik ben een verschrikkelijke fan. Ik was heel lang in ontkenning - want: keeping my cool - dus ik ben dit jaar pas voor het eerst naar een concert geweest. Maar eigenlijk ken ik al haar liedjes, heb ik al haar mini docu's gezien op YouTube en -...