fbpx

Over mij

Hi!

Mijn naam is Tesse. Ik ben coach, psycholoog en werk als POH GGZ in een huisartsenpraktijk in Harmelen. Twee jaar geleden ben ik overspannen geraakt toen ik aan mijn eerste ‘echte’ baan begon. Hier heb ik onwijs veel aan gehad. Door de combinatie van mijn professionele kennis en persoonlijke ervaring heb ik de instagramcursus #burnoutkrachten ontwikkeld. Ik hoop je daar te ontmoeten!

Wat meer over mij

Ik adem zelfontwikkeling. Ik vind het geweldig om te leren, dit is altijd al zo geweest. Op de basisschool weigerde ik nog langer naar school te gaan als ik niet de werkjes van de groep boven mij mee mocht doen. En het hielp, zo mocht ik een klas overslaan! Ik vind leren ├ęcht leuk. Nu leer ik dagelijks voor en door mijn onderneming, mijn bibliotheek aan zelfhulpboeken en cursussen die ik hiervoor volg (en geef).

Ik ben zelf geen fan van stempels. Ik ben daarom blij dat ik als POH GGZ geen diagnoses stel. Burnout of overspannenheid is daarbij wel een uitzondering. Ik heb gemerkt dat het voor het accepteren en voor het herstelproces belangrijk kan zijn om er een naam en uitleg aan te geven.

Verder werk ik vooral graag met het principe van psychologische flexibiliteit, volgens ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Zo werken we samen aan wat voor jou belangrijk is en onderzoeken we wat we onderweg allemaal tegenkomen.

Ik hou enorm van reizen, en eigenlijk alles wat daarmee te maken heeft. Beachvolleybal, strand, surfen, ukelele, wandelvakanties, bungeejumpen, paragliden, ga zo maar door. Maar ik kan ook intens genieten van lekker thuis zijn met mijzelf, mijn gezinnetje, vrienden en familie.

Tesse van Aar