fbpx

Whatsapp coaching is dé nieuwe manier van coaching die helemaal aansluit bij de huidige trends. E-learning, E-health, online programma’s… Je ontkomt er haast niet meer aan. In de gezondheidszorg, in het onderwijs, in GGZ-instellingen, overal wordt gewerkt met online hulp. Het komt er op neer dat je elkaar digitaal vindt, in plaats van face 2 face. Niet zo gek, gezien we allemaal online te vinden zijn. Hoe werkt het en waarom is dit zo’n succes?

Hoe werkt whatsapp coaching?

Je spreekt je coach via whatsapp, zoals je anders ook met je coach zou spreken. Je maakt een afspraak, je bent op dat moment beiden online en je begint met appen! Je spreekt je coach alleen tijdens de afgesproken sessies.

Voordelen van whatsapp coaching

– Je hebt tijd om na te denken over je antwoorden;

– Je kunt over alles vrij praten;

– Je kunt het vanaf elke plek doen: op de bank, aan het zwembad, in het park, op kantoor, noem maar op;

– Je verwerkt alles dubbel doordat je er niet alleen over nadenkt, maar het ook opschrijft;

– Je kunt alle gesprekken nog teruglezen;

– Kortere afspraken zijn geen probleem;

– Je kunt vaker contact hebben waardoor je je focus houdt;

Is whatsapp coaching niet onpersoonlijk?

Whatsapp gesprekken zijn vaak helemaal niet onpersoonlijk. Heb jij niet je grootste geheimen online gedeeld? Was dat niet chill? Appen geeft je juist de ruimte om alles te kunnen delen zonder schaamte. 

  

Meld je nu aan

Vandaag voor het eerst een online coachgesprek gehad. Het was heel verhelderend. Tesse, je stelt mooie vragen, dat schept orde in mijn hoofd. Het chatten is een mooi manier. Verre van klinisch, waardoor het laagdrempelig is en dus ook effectief! Komtom, handige manier van werken en inhoudelijk een fijn gesprek!

Petra

Ik wil liever face2face gesprekken voeren

Wil je graag coaching, maar niet online? Bij uitzondering zijn face2face afspraken ook mogelijk. Deze vinden plaats op loopafstand van Utrecht Centraal. Klik hier om contact op te nemen en vraag naar de mogelijkheden op dit moment.